12 Aralık 2018 Çarşamba

Hayatın modern hızı hızlanıyor. Ve bununla birlikte, değişmeye alışkın olduğumuz hizmetler.

Telefon operatörünü sadece taksi siparişi vermek için arama girişimlerini unutun. Ve hatta daha da fazlası - şoförün evinize ne zaman ulaşacağını tam olarak nerede açıklayacağınızı ve acilen uzun bir bekleme süresi olduğunu açıklamaya çalışıyor.
Gemlik Taksi'ye teşekkürler, tüm bunlar geçmişte.
Şimdi uygun bir taksi uygulaması yardımı ile, sürücü tam anlamıyla ekrandan bir çift dokunur. Ve Gemlik Taksi sitesi sayesinde - birkaç tıklamayla.
Ve bu bir abartı değil: Gemlik taksisinde, profesyonel sürücü zaten Gemlik'in tüm büyük şehirlerinde çalışıyor. Ve emin olabilirsiniz: bir araba siparişi verdikten sonra, birkaç dakika içinde hedefinize rahatça koşacaksınız.
Aynı zamanda, bir taksiye online sipariş vermek o kadar kolay ki, tam bir “su ısıtıcısı” bile bunu nasıl yapacağını kolayca anlayacaktır. Ve evet: Sürücü asla tam olarak nereye gitmesi gerektiğini bir daha sormayacak. Sonuç olarak, uygulama konumunuzu bir metreye kadar doğrulukla izler (ve GPS'iniz önemsiz olsa bile, haritadaki doğru yere işaret ederek hangi evin ulaşabileceği taksi uygulamasını her zaman kontrol edebilirsiniz).
Peki, sırayla, siparişinizi verin, şoförün ne kadar yakın olduğunu, siparişi kimin kabul ettiğini görebilirsiniz: yeri gerçek zamanlı olarak izlenir.

0 yorum:

Yorum Gönder